Tekstblokken

Diensten

Online sales

Bent u al actief bent in de e-commerce? Studenten onderzoeken hoe de digitale verkoop geoptimaliseerd kan worden. Ze analyseren het volledige proces, van aankoop tot en met afleveren (customer journey) en maken verbetervoorstellen.

Online marketing

Studenten van de opleidingen commerciële economie, ICT  en e-commerce geven advies over de opzet, inrichting en optimalisatie van e-commerce activiteiten. Het gaat dan over de website, de vindbaarheid daarvan en het gebruiksgemak, maar ook over logistiek, fulfilment en service.

Data science

Heeft u veel data vanuit bestaande digitale systemen, maar maakt u daar niet altijd gebruik van? Studenten ICT en bedrijfskunde onderzoeken welke data relevant en interessant zijn voor het verder verbeteren van de bedrijfsvoering en welke data nog ontbreken.

Automatisering

Er is heel veel mogelijk in het automatiseren van bedrijfsprocessen: administratie, facturatie, logistiek, wharehousing, ERP, ...  Bent u niet helemaal zeker over waar u moet beginnen? Studenten (technische) bedrijfskunde analyseren de kosten en de baten en geven advies over welke automatisering het best ingezet kan worden.